Els nostres serveis
En aquests últims anys el desenvolupament de la Indústria 4.0 o Digital Enterprise, ha fet essencial optimitzar la cadena de subministrament i la logística interna per a l’estratègia empresarial. MAP ajuda a les empreses a obtenir beneficis oferint serveis de consultoria i solucions per eliminar les baules més febles de la cadena i optimitzar contínuament els processos.

Consultoria

MAP acompanya als clients en el desenvolupament complet del projecte, des de la identificació, disseny i avaluació, fins a la selecció de solucions, implementació, engegada, suport i manteniment. Ens convertim en part del seu equip, aportant la nostra experiència i coneixement del mercat per garantir el seu èxit.

Desenvolupament i disseny

Treballem en equips multidisciplinaris amb els nostres clients per definir les necessitats i proposar i implementar solucions, sempre que sigui possible, basades en eines, marcs i metodologies disponibles d'última generació

Suport i manteniment

Oferim contractes de suport als nostres clients, per al manteniment diari del programari instal·lat, implementant llançaments i millores per garantir el màxim ROI de les instal·lacions a tot moment.

Competències essencials

MAP proporciona la seva WMS o WCS / MFC (Sistema de control de magatzem / Control de flux de materials). Ens integrem amb els equips de maneig de materials automatitzats i sistemes ERP / WMS que proporcionen un control de magatzem interconnectat al WMS, o oferim la nostra pròpia WMS interconnectada a la seva ERP. Proporcionem el programari per optimitzar la logística del magatzem com a grues apiladores automàtiques, Agvs, robots mòbils, transportadors i altres equips com Pick to Light o sistemes Sorter i, per descomptat, interfícies d’operador (terminals de camions o dispositius mòbils i pantalles de gestió). El sistema de gestió pot ser guardat en el núvol o en el lloc que triï el client.

Més informació?

Si necessiteu més informació…