Els nostres serveis
En aquests últims anys el desenvolupament de la Indústria 4.0 o Digital Enterprise, ha fet essencial optimitzar la cadena de subministrament i la logística interna per a l’estratègia empresarial. MAP ajuda a les empreses a obtenir beneficis oferint serveis de consultoria i solucions per eliminar les baules més febles de la cadena i optimitzar contínuament els processos.

Consultoria

MAP acompanya els clients en tot el cicle de el projecte, des de la identificació, el disseny i l'avaluació, fins a la selecció de solucions, l'aplicació, la posada en marxa, el suport i el manteniment. Ens convertim en part del seu equip, aportant la nostra experiència de camp i coneixement de mercat per garantir el seu èxit.

Mapa de ruta Indústria 4.0

Treballem en equips multidisciplinaris amb els nostres clients per definir un full de ruta de la Indústria 4.0 amb l'objectiu d'identificar les oportunitats i solucions òptimes (considerant el cost, la complexitat i els recursos) d'acord amb l'estratègia o l'objectiu general (digital) de l'empresa.

Cerca de solucions (RFI/RFQ)

Normalment els nostres clients saben perfectament on són els seus punts febles, però no tenen els recursos interns per identificar i implementar la millor solució. Som experts en la definició de requisits i en la selecció de la millor solució segons el pressupost i la cultura de l'empresa.

Més informació?

Parlem!

  • +34 666 443 814
  • +34 638 554 803