Solucions

Combinem una àmplia experiència en la implementació de software industrial per operacions 24×7, amb domini en indústria i logística, per implementar solucions robustes que s’integren en l’arquitectura IT de la empresa.

Projectes

Estrella de Galicia

El software de gestió de la flota d’AGV de MAP ha estat millorat i adaptat d’acord a l’augment de la producció i èxit d’Estrella de Galicia. Els escenaris de simulació aporten informació abans de comprometre’s amb el hardware i els canvis.

Interflex

El centre de distribució de magatzems automatitzat i manual d'Interflex està gestionat pel WMS de MAP. Els taulers analítics en el núvol proporcionen els KPIs i insights operatius.

Boeing - AGV

Com a part d'un equip multidisciplinari, MAP ha coordinat les proves i el llançament del programari d'AGV en tàndem per a la planta Spirit Wichita, que produeix el fusellatge de carboni de l'Boeing 787 Dreamliner.

B/S/H BALAY

MAP ha dissenyat i implementat el WMS per al magatzem automatitzat de subministraments de producció. El WMS controla i gestiona les instal·lacions i les interfícies amb SAP per a les ordres d'emmagatzematge i recuperació de material. La interfície de SAP és a través d’IDOCS. El WMS implementa un servidor IDOC.

CAPRABO

Caprabo necessitava migrar les instal·lacions de l'magatzem automatitzat a una tecnologia d'avantguarda com a part de l'estratègia de TI de tota l'empresa per als centres de distribució. MAP va dissenyar i implementar la solució, que es va realitzar sense afectar la producció.

DSV

El software de control del classificador desenvolupat per MAP té interfícies amb el hardware i amb el WMS de Cargo Write (Red Prairie). MAP proporciona suport i manteniment per al sistema complet.

Més informació?

Parlem!

  • +34 666 443 814
  • +34 638 554 803