Nosaltres

MAP és una empresa d’informàtica industrial amb seu a Barcelona, Espanya. 

Tenim una àmplia experiència en el cicle complet dels projectes d’IT industrials, des de la consultoria fins al sourcing (RFI/RFQ) o la implementació de solucions. 

Ajudem els nostres clients a desenvolupar un full de ruta de la Indústria 4.0, i/o participem en la implementació i posta en marxa de noves solucions tecnològiques, escoltant i comprenent els problemes que es presenten per tal d’arribar a la solució òptima.

Michael Loughlin
Chief Executive Officer

Socis

MAP va seleccionar Ignition by Inductive Automation com la plataforma preferida per a la connectivitat de SCADA i de la planta per la seva flexibilitat, cost (Llicència per a tot el lloc) i connexió sense fissures a les plataformes d’IoT. Amb Ignition s’eliminen les limitacions de l’SCADA tradicional, afavorint un enfocament d’arquitectura de IIoT.

Ignition by Inductive Automation

PTC - Kepware

KepserverEX és la plataforma de connectivitat líder en la indústria i permet una posada en marxa ràpida en els nostres clients amb una connectivitat llista per a més de 200 protocols industrials, el que fa possible portar ràpidament les dades a la capa d’IoT o BI per obtenir un valor immediat .

Usem Visual Studio per oferir solucions en les últimes versions estables de .NET, amb frontend Web o d’escriptori, contra Oracle o SQL*Server. Fem servir la millor arquitectura d’IT per a projectes industrials, d’acord al projecte en qüestió i a les preferències del client.

Sicma21 són experts en tecnologia PLC de Siemens i en la implementació de sistemes SCADA (Zenon). MAP s’associa amb ells en projectes de logística on la tecnologia dominant que s’utilitza és la de Siemens.

Tau-NT són especialistes en automatització industrial. MAP desenvolupa projectes amb Tau quan el client té necessitats que requereixen de la seva experiència, per exemple, l’automatització industrial amb Beckhoff Technology (TwinCAT / EtherCAT).

MAP s’associa amb Vadilux en projectes d’IoT per a clients industrials. Vadilux és especialista en la implementació de sensors en màquines de fàbrica per proporcionar les dades en temps real necessàries per a la IoT.