Nosaltres

MAP proporciona la seva WMS o WCS / MFC (Sistema de control de magatzem / Control de flux de materials). Ens integrem amb els equips de maneig de materials automatitzats i sistemes ERP / WMS que proporcionen un control de magatzem interconnectat al WMS, o oferim la nostra pròpia WMS interconnectada a la seva ERP. Proporcionem el programari per optimitzar la logística del magatzem com a grues apiladores automàtiques, Agvs, robots mòbils, transportadors i altres equips com Pick to Light o sistemes Sorter i, per descomptat, interfícies d’operador (terminals de camions o dispositius mòbils i pantalles de gestió). El sistema de gestió pot ser guardat en el núvol o en el lloc que triï el client.

Michael Loughlin
Chief Executive Officer

Socis

Tau-NT són especialistes en automatització industrial. MAP desenvolupa projectes amb Tau quan el client té necessitats que requereixen de la seva experiència, per exemple, l’automatització industrial amb Beckhoff Technology (TwinCAT / EtherCAT).

Sicma21 són experts en tecnologia PLC de Siemens i en la implementació de sistemes SCADA (Zenon). MAP s’associa amb ells en projectes de logística on la tecnologia dominant que s’utilitza és la de Siemens.

Microsoft Visual Studio

MAP té una subscripció a VisualStudio. Lliurem solucions en les últimes versions de .NET o Java, utilitzant una interfície web o d’escriptori, amb les bases de dades de Oracle o SQL * Server. Usem la millor arquitectura de IT per a projectes industrials d’acord amb les necessitats del projecte en desenvolupament i les preferències del client.